Connect with us
PERIÓDICO CUBANO

PERIÓDICO CUBANO

Impresionantes imágenes de un gigantesco tornado

FOTOS Y VIDEOS

Impresionantes imágenes de un gigantesco tornado

El fenómeno azotó una región de Rumanía y las redes sociales se hicieron eco

Impresionantes imágenes de un gigantesco tornado

Impresionantes imágenes de un gigantesco tornado. (@FACEBOOK)

La sureña ciudad rumana de Calarasi, fue testigo de un gigantesco tornado que acabó con la tranquilidad de los pobladores de la zona. Cientos de videos se han hecho virales en redes sociales y las imagines del tamaño del inusitado tornado son impresionantes.

Posted by Meteoplus on Tuesday, April 30, 2019

Pero más allá de eso se produjo la triste noticia que un autobús con 39 personas a bordo se volcó, al perder el control por la influencia de los fuertes vientos.

Incredible view of the Calarasi, Romania #tornado today, April 30! Report: Romania Live / Weather/Meteo World

Posted by Severe Weather Europe on Tuesday, April 30, 2019

Los medios locales señalan además que se destruyeron varias casas y granjas que se hallaban en la trayectoria del tornado.

Un tornado es una columna de aire con alta velocidad angular cuyo extremo inferior está en contacto con la superficie de la Tierra y el superior con una nube cumulonimbus o, excepcionalmente, con la base de una nube cúmulus. Se trata del fenómeno atmosférico ciclónico de mayor densidad energética de la Tierra, aunque de poca extensión y de corta duración.

Eeeee frumos de Paște… un ou vopsit, un cozonac, un miel, o tornadă… de-astea…Deci am fost la ai mei la Galați de Paște. Azi am plecat înapoi spre București. Trecusem de Slobozia și ne apropiam de intrarea pe autostradă când ne-am dat seama că ne îndreptam direct spre o furtună serioasă. Cerul în față era negru. A început cu fulgere și o porție sănătoasă de grindină. Câteva mașini s-au oprit pe singurul loc pe dreapta unde se putea opri pe o rază de f mulți km. Atunci am văzut prima dată ceva ciudat în dreapta. Era ca un fel de nor alb coborât din cer și de la pământ se ridica ceva în sus. Nu mai văzusem în viața mea așa ceva, deci probabil creierului meu i-a luat ceva să computeze. A fost ca atunci când am dat prima dată nas în nas cu ursul în pădure:- Ăăăă, ce-i aia?O tornadă. Am văzut-o cum s-a format în câteva clipe. Cele două părți distincte s-au unit în timp ce noi ne apropiam. Am dat să înregistrez cu telefonul, am filmat tot, se învârtea ca în filme și nu ne venea a crede ochilor. Am filmat până când am trecut de ea, după care, când am vrut să opresc filmarea, mi-am dat seama că pusesem pauză din greșeală după primele 3 secunde. Cel mai mare fail ever ???? Noroc cu camera din bord, care, din fericire, mergea. Doar cu jumătate de oră în urmă îi dădusem drumul, când văzusem primul fulger și realizasem că nu funcționase de la Galați până acolo.5 minute dacă ajungem în punctul ăla mai devreme sau mai târziu… nu cred că o mai vedeam.Filmarea este la viteza reală, nu am pus pe fast forward. Ora camerei e cu o oră în urmă. Era de fapt în jur de 17:30.#tornado #tornada

Posted by Alexandra Pușcașu on Tuesday, April 30, 2019

 

Con información de RT

 

Suscríbete GRATIS para recibir noticias
Síguenos en Google News y recibe más noticias como esta

Click to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

To Top